Activitats

Gimnàstica (Maria i Ivett)

Realització d’exercicis suaus i assequibles amb l’objectiu de mantenir una constitució flexible i àgil, tonificar i dotar el cos de major fermesa i millorar la capacitat respiratòria i la resistència física.

Dilluns i Dimecres, de 15:30h – 16:40h

Al Poliesportiu Mpal. de Cirera

…………………………………..

 

Wing Chun Kung Fu (Carlos i Raúl)

Es caracteritza per la seva aparent simplicitat i ràpida efectivitat. Totes les tècniques són directes i pràctiques, pensades per a moviments naturals del cos, fent el seu aprenentatge més fàcil.

Two people work out fighting skills in tandem with each other. Isolated on a white background

Dilluns i Dimecres, de 19:00h – 20:30h

A l’Associació de Veïns

 

NOTES:

1.   Aquestes activitats poden tenir modificacions en funció de les inscripcions que es realitzin. També es poden incorporar noves propostes de les persones interessades i per acord de la Junta de l’entitat.

2.   Les inscripcions es poden fer omplint la fitxa d’inscripció i, en el seu cas, el pagament de les quotes del curs. La formalització de les inscripcions es realitzarà per rigorós ordre cronològic.

3.   Totes les activitats tenen un nombre limitat de places. Les persones inscrites que superin el límit de places, restaran en llista d’espera.

4.   Sempre rebrem i agrairem amb molt de gust les aportacions i suggeriments de tothom per millorar la programació entre tots.

Agraïm la col·laboració dels centres educatius (Escola Cirera, Escola Antonio Machado, E.B. La Riereta) per facilitar la realització de les activitats programades, avançant cap al concepte d’escoles com a centres oberts al barri.

 

Aquest programa d’activitats és fruït del compromís i de l’esforç d’un col·lectiu d’homes i dones que dediquen part del seu temps de forma voluntària per fer funcionar l’associació de veïns.

 

En els darrers anys ha quedat demostrat que l’ Associació Veïnal és una eina útil per millorar el barri. Participar, enfortir i renovar l’Associació Veïnal, és avançar i millorar el barri.

Tothom es pot incorporar a l’associació de veïns i participar a la junta, a les comissions i als grups de treball o fer-se soci. La seva participació farà més forta l’entitat.